HET BEDRIJF
Onze boerderij is gelegen aan “De Rand”, een klein buurtschapje midden op het eiland Tholen. Vroeger werden hier door vorige bewoners koeien gemolken, daarna zijn er nog schapen geweest die de dijken in de omgeving begraasden. En nu, sinds 2016 klinkt in de stal het gemekker van zo’n 70 geiten.
De geiten op onze boerderij zijn Witte Saanengeiten, hier en daar met een beetje ingekruisd bloed van andere rassen. De geiten worden ‘s-morgens en eind van de middag gemolken en de melk wordt om de andere dag in onze kaasmakerij verwerkt tot boerenkaas.
We werken op onze boerderij zo natuurlijk mogelijk, dat wil zeggen met een minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen en antibiotica en het grasland wordt bemest met de eigen stalmest.
De geiten mogen in het weideseizoen wanneer het weer het toelaat buiten grazen. Verder krijgen onze dieren uitsluitend de beste voeding en verzorging, waardoor zij melk produceren van hoogwaardige kwaliteit.
Onze ambachtelijke geitenkaas is dan ook een puur en eerlijk product dat zonder toevoeging van chemische conserveringsmiddelen wordt bereid.
copyright © De flyingdutchman computer totaal Service
De Klaverrand De Klaverrand
De Klaverrand
De Klaverrand
Randweg 8
4693 PA Poortvliet